Annonsera dina tjänster eller produkter på Internet

Att annonsera dina tjänster eller produkter på Internet är extremt effektivt och extremt konkurrenskraftigt.

Till exempel, om din webbplats gjorde 5 000 dollar i vinst och det fanns 2 500 besök, skulle varje besökare teoretiskt sett vara värd 50 cent. En annan fördel är enkelheten i betalning-per-klick-processen. Nu kan du köpa programvara som kommer att utvärdera populariteten hos nyckelord och fraser genom att ge ord ett betyg av numret baserat på sökmotorns faktiska aktivitet. Sökmotorer listar vanligtvis webbplatser som innehåller kvalitetsinnehåll snarare än scintillating grafik. Detta kräver ett “per klick” -bud, vilket innebär att ditt företag betalar erbjudandets belopp varje gång sökmotorn leder en besökare till din webbplats. Konsumenten är en ovärderlig resurs. Du bara tävlar och springer.

Därefter kommer vi till frågan om relationernas popularitet. De erbjuder också sökordsförslag när du har angett en beskrivning av din webbplats. Den enda missuppfattningen med detta koncept är att ju mer populärt sökordet är, desto större är sökmotorns position som du måste få. Som med alla marknadsföringskampanjer finns det fördelar och nackdelar. Du kan beräkna detta värde genom att dividera vinsten du gör på din webbplats under en viss tidsperiod med det totala antalet besökare under samma tidsperiod. När du har den här listan i handen är du redo för nästa steg: utvärdera. Pay-Per-Click är en enkel typ av betald annonsering som de flesta sökmotorer, inklusive några av de största, nu erbjuder.

Och eftersom du är företagare, inte konsument, är det bäst att gå direkt till källan. Popularitet är lättast att bedöma eftersom det är objektiv kvalitet. Ju större antal som denna programvara tilldelar ett visst nyckelord, desto mer trafik logiskt kan du förvänta dig att riktas till din webbplats. Därför siktar du på en siffra på mindre än 50 cent per klick. När du bedömer nyckelordens effektivitet, kom ihåg tre element: popularitet, specificitet och motivation. Ett högre erbjudande än ditt kommer att minska din position på sökmotorns resultat. Det kräver ingen specifik teknisk kunskap, men ju mer du vet om sökmotorer och nyckelord, desto enklare blir processen – och effektivare.

Du kan fördjupa dig i all teknisk information som finns tillgänglig online för att ta reda på hur du optimerar dina webbplatser för att uppnå en högre ranking. Av de populära sökmotorerna som erbjuder pay-per-click tillhandahåller en som heter Overture ett onlineverktyg som ger dig information om hur ofta vissa nyckelord anges i deras sökmotor. Ju mer populärt ditt sökord är, desto mer sannolikt är det att det skrivs in i sökmotorn, som sedan visar din URL. Nyckeln (gjord för egenheter) för framgång är att lära dig allt du kan om att undersöka sökmotorns nyckelord. Programvara som WordTracker kommer till och med att föreslå variationer av dina ord och fraser. Sökmotorer måste dock kunna läsa text, vilket innebär att texten måste vara i HTML, inte grafisk form. Om de inte väljs ut med stor precision, oavsett hur aggressiv din marknadsföringskampanj kan vara, kanske rätt personer aldrig får en chans att ta reda på det.

Målet med betyget är att begränsa din lista till ett litet antal ord och fraser som kommer att rikta det största antalet kvalitetsbesökare till din webbplats. Siffran 50 cent per besökare är den punkt där ditt företag utjämnar. Det finns flera sätt att locka trafik till din webbplats; Pay-Per-Click är ett av alternativen att välja mellan, tillsammans med att utveckla en SEO-kampanj eller sökmotoroptimeringskampanj. Uppenbarligen är vissa sökord mycket effektivare än andra, men det kostar dig inget annat än tid att skapa ett konto i ett pay-per-click-bud. En annan viktig del av pay-per-click-annonsering är att du håller reda på ditt erbjudande. Tanken med att optimera dina sidor för en hög sökmotorskala är att locka målkunder till din webbplats som mer än troligt kommer att göra ett köp. Varje titelfält på varje sida på din webbplats bör innehålla de viktigaste nyckelorden och fraserna som laddats ner från själva sidan.

Om du är längst ner i sökresultaten är det osannolikt att konsumenten någonsin rullar ner för att hitta dig. Undvik att upprepa nyckelord flera gånger i titellisterna och se till att samma ord inte ligger bredvid varandra. Om du inte hittar en kod som är läst så här, be din webbansvariga att lägga in dem. Det är mycket viktigt att komma ihåg att resultaten från de bästa sökmotorerna som tillhandahåller klickannonsering, nämligen Overture och Adwords Select, vanligtvis visas på andra populära sökmotorer. Om du vill uppnå en hög ranking på sökmotorer , den här texten är viktig. Men för att besökare ska kunna nå sin destination – din webbplats – måste du ge dem specifika och effektiva karaktärer som leder dem direkt till din webbplats. Nyckelordet “bilkarossbutiker” skulle rankas lägre i popularitetsrankningen än “bilföretag”, men det skulle fortfarande tjäna dig mycket bättre.

Både pay-per-click och SEO syftar till att ställa in din webbplats så nära toppen av sökmotorns resultat som möjligt. Jag vet att det här låter som något ur science fiction, men det är egentligen bara en enkel kod. Ju mer specifikt ditt sökord är, desto mer sannolikt är det att en konsument som är villig att köpa dina varor eller tjänster kommer att hitta dig. Eller så kan du titta på några enkla objekt på din webbplats, göra några små justeringar och troligen se förbättrad ranking mycket snabbt. Hitta exakt rätt ord eller fraser och presto! Det kommer att vara mycket trafik som stannar vid din ytterdörr. Istället för att få många människor intresserade av allt från att köpa en bil till att byta oljefilter, får du bara de konsumenter med trasiga frontändar eller skrynkliga skärmar som riktar sig till din webbplats. Ditt företag är dock specialiserat endast på karosseri.

Om det finns metataggar visas de vanligtvis högst upp i fönstret. Tyvärr, om du inte har följt vissa specifika steg, har du förmodligen FEL. Det är svårt att vara objektiv när du är i centrum av ditt affärsnätverk, varför du kanske inte kan välja de mest effektiva nyckelorden från insidan. Om texten inte sticker ut är den förmodligen i grafisk form. För att ta reda på om texten är i HTML-format, ta en markör och försök markera ett ord eller två. Till exempel skulle en metatagg läsa: meta name = “keywords ” content =. Undvik dock mycket långa strängar av nyckelord och håll dem på sex ord eller mindre.

Detta är den viktigaste faktorn för att bedöma effektiviteten hos ett nyckelord eller en fras och bör vara det svärd du använder när du avvisar och ersätter ineffektiva eller ineffektiva sökord med nyckelord som ger bättre vinster. Detta är ett viktigt koncept: siffror ensamma utgör inte ett bra nyckelord; vinst per besökare gör det. Det är lämpligt att övervaka nyckelord minst en gång i månaden. Länkens popularitet baseras på kvaliteten på de webbplatser du har anslutit till från länksidan. Kontinuerlig analys av testade nyckelord är formeln för sökmotorns framgång. Att ansluta till populära webbplatser av hög kvalitet ökar inte bara sökmotorns ranking utan leder också trafik av högre kvalitet till din webbplats. Låt oss titta på ett annat exempel, till exempel en konsument som söker jobb som IT-chef i en ny stad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.