Hur man genererar nätverksmarknadsföring eller MLM-leads

Om det finns en sak du behöver för att lyckas med MLM / Network Marketing, dess leads. Utan spår kommer du aldrig att tjäna mycket pengar oavsett ditt företag, betalningsplan, din linje eller något annat

MLM, nätverksmarknadsföring, leads, läxor, hemföretag, duplicering, utbildning, MLM-leads

Om det finns en sak du behöver för att lyckas med MLM / Network Marketing, dess leads. Utan spår kommer du aldrig att tjäna mycket pengar oavsett ditt företag, betalningsplan, din linje eller något annat. Du kommer också att behöva många leads eftersom det inte finns något sätt att du kommer att logga ut på var och en av dem som agent. Hur mycket du behöver beror på flera faktorer som din skicklighet och ditt företag. För att inte tala om; om du har många ledtrådar behöver du inte känna att du måste underteckna var och en av dem. Det är mycket lättare att säga nej till någon som inte matchar det du letar efter om du har 20-30 personer som väntar på ditt samtal. Det finns andra faktorer som är inblandade i framgång, men om du har potentiella köpare och använder dem har detta gått igenom ett stort hinder.

Den här artikeln syftar till att ge dig några idéer om hur du genererar dessa potentiella kunder och gör dem så enkla som möjligt. Jag gillar inte riktigt termen “lead” eftersom det egentligen bara är människor som du och jag som letar efter ett bättre liv; men vi kommer att använda termen för den här artikeln eftersom det är en vanlig term och för att förhindra förvirring.

Låt oss gå igenom några sätt du kan generera MLM-leads.

Ring alla du känner och be om rekommendationer.

Berätta för dem om det fantastiska jobbet du har och hur de kan dra nytta av att vara köpare eller agent. Om du har valt klokt och tror på ditt samhälle kommer du inte att se något problem med det. Om du inte är säker på att du har ett bra jobb, kanske du borde fortsätta leta. Ett bra sätt att bestämma om du har bra sällskap är att fråga dig själv om du skulle registrera dig för att vara din bästa vän eller en uppskattad familjemedlem. Eller fråga dig själv om du skulle använda produkten om en betalningsplan inte ingår. Om svaret är nej, kanske du borde fortsätta leta.

Skapa lead capture-sidor och lista dem högt på sökmotorer.

Detta kommer att generera potentiella kunder som är intresserade av ditt företag. Men alla som har arbetat för att lista webbplatsen högt kommer att berätta att det är tidskrävande och långt ifrån enkelt, och det är inte ens ett jobb över natten. Du kan spendera månader på att arbeta på din webbplats och aldrig bryta igenom de 100 bästa.

Du kan annonsera en lead capture-sida på PPC-sökmotorer (Pay Per Click).

De största webbplatserna är Google och Yahoo. Det här är annonser som visas högst upp eller till höger när du söker. Detta är det snabbaste sättet och beroende på vilka sökord du bjuder på kan det vara billigt eller mycket dyrt (vissa sökord kostar över $ 100) och det finns ingen garanti för att du får något ledarskap. Det garanterar bara att någon kommer att se din webbplats. Om du ska gå den här vägen, gör dig själv en tjänst och antingen träna dig själv hur du gör det eller börja långsamt eller båda. Du kan enkelt blåsa hundratals eller tusentals dollar innan du inser det.

Du kan skriva ut flygblad och placera dem på anslagstavlor runt om i staden och sätta dem på dörrar och bilar.

Om du förstår framgångsgraden på 1-2% får du 1-2 ledningar per hundra broschyrer, och sedan, beroende på stängningsfrekvensen, kan du räkna ut hur många flygblad du måste dela konsekvent för att uppnå dina mål. Räkna också i utskrivbara kostnader. Även om du skriver ut dem hemma måste du betala för bläck / toner och slitage på skrivaren, för att inte tala om den tid och gas det tar att köra och placera broschyrerna. Du bör också få tillstånd från ägaren / fastighetsförvaltaren om du ska sätta dem på dörrar eller bilar eftersom vissa människor kommer att kasta dem på marken. En annan sak att vara försiktig med är billarm.

Du kan skicka skräppost till världen ett av dessa e-postmeddelanden till 16 miljoner människor för den 29.95 skräppost du får varje vecka.

Gör oss båda en tjänst och gör det inte. Det bästa du kan hoppas på är att inte bli svartlistad eller i trubbel med feds. Chansen är stor att du kommer att besökas av feds och / eller din ISP stänger av dig. Hur de samlas in är genom att skicka en liten robotspindel för att söka på nätet och samla in e-postadresser från forum, nyhetsgrupper, bloggar, webbplatser och någon annanstans där de kan hitta dem. Det är bara dåliga nyheter och de kan sparka dig ur företaget eftersom de kan vara svarta på listan eftersom du inte har följt detta råd. Ett enkelt sätt att avgöra om rätt ledtrådar eller skördas är priset. Om de är otroligt billiga eller inte innehåller en IP-adress skördas de förmodligen.

Kalla samtal

Det är precis så det låter. Du tar telefonboken och du börjar ringa. Detta är det billigaste sättet att generera potentiella kunder och om du har en tjock hud kan det passa dig. Saken att komma ihåg är att dessa människor kan vara på listan Ring inte och det kan få dig i trubbel. Det är bäst att undersöka rättsliga påståenden innan du försöker göra det. Direktlänken är https://telemarketing.donotcall.gov jag aldrig har kallringt, så jag är inte säker på om de debiterar dig för att vara medlem eller inte.

Du kan köpa leads från ett företag som genererar leads åt dig.

Men även dessa skapas inte lika. Vissa företag säljer samma spår till 5, 10 eller fler personer; även människor i samma företag som du och säljer dem i veckor, månader eller längre. Du kan sluta med ett 5 månader gammalt ledarskap som har bjudit in 10 eller fler personer och du är bara trött på att prata med människor eller redan har gått med i företaget och är ganska nöjd med det. Vissa är också överskattade och använder skumma taktiker för att få människor att registrera sig, till exempel tävlingssajter.

Eller så kan du gå med i ett ledande kooperativ som bara säljer dig ett lead och genererar det efter att du beställt vilket innebär att de är cirka 1-3 dagar gamla och säljs bara en gång. Du vill se till att företaget är ansedd, har funnits länge och verkligen bryr sig om sina kunder / medlemmar. De bör erbjuda fler leadpaket, utbildning i hur man effektivt kontaktar dessa leads, flera autosvar för att kontakta dem för spårning (rikedom är i spårning) och lättare träna dem och presentera dem för att förklara vad nätverksmarknadsföring / MLM verkligen är om en person aldrig har hört talas om konceptet eller ditt företag inte erbjuder en rekryteringswebbplats. Det skulle också hjälpa om ett företag har en betalningsplan så medan du hänvisar din nya downline till de stora potentiella kunderna du använder, kan du generera en extra intäktsström (eller åtminstone få dem gratis), liksom din undergång. Ett sådant ledande kooperativ är http://www.bestmlmleads.biz

Saken att komma ihåg är att oavsett hur ledningen genereras har dessa människor letat efter information om att starta ett hemföretag och du bör göra det till ditt ansvar att ge dem information så snart som möjligt. Om du inte tog mitt råd och använde en skräppost-CD; då är du ensam.

En annan sak att tänka på när du väljer en metod är kommer den att fördubblas på din linje och få konsekventa resultat?  Men det här är ämnet som omfattas av föregående artikel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.