Internet Structural Engineer

Världens största företag gör samma misstag som de minsta i världen. Världens mest framgångsrika webbdesignföretag gör samma misstag som de minsta i världen. Vad är goin’ on!

En internetexpert förklarar att vi alla skulle kunna göra mycket bättre, logik missas ibland i de enklaste argumenten….. läs mer

Ett av de problem som kontinuerliga tekniska förändringar medför är det ständiga behovet av att uppdatera din kunskap. Marknader kan verka ombytliga, och eftersom det vanligtvis finns många sätt att uppnå ditt mål är det i bästa fall något av en chansning att lära sig vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Förändringen blir ännu värre när inte bara teknik behövs, utan också en helt annan metod för att tillämpa denna nya teknik. Denna situation kan verka ännu värre när du har uppnått framgång med äldre metoder, och plötsligt verkar en grupp unga nybörjare berätta för dig hur saker ska göras. De flesta människor, än mindre branschexperter, skulle förlåtas för att ha betraktat dem med misstänksamhet och i vissa fall förakt.

Denna situation är precis vad som händer inom internetindustrin.

Den enorma tillväxten av högprofilerade och framgångsrika sökmotoroptimeringsföretag har medfört olika metoder och tekniker för att tillämpa sökmotoroptimering på webbplatsen.

Denna nya metod involverar expert sökmotoroptimerare som är engagerade i ett webbprojekt från början. Den nuvarande trenden skulle dock normalt inte innebära en optimist förrän projektet är avslutat.

Anledningen till att det är viktigt att optimisten är en del av planeringsprocessen är att sökmotorerna har blivit otroligt sofistikerade, och efter det kan strukturen och tekniken bakom webbplatsen dramatiskt påverka dess förmåga att optimeras ordentligt. Den främsta anledningen till att detta är fallet nu är att CRM, Content Management, E-Commerce och andra dynamiska webblösningar under de senaste 2 åren har blivit vanliga.

Många ledande internet- och mjukvaruutvecklingsföretag som ansvarar för att bygga dessa system har svarat på denna trend genom att citera att deras teknik verkligen är optimistisk för sökmotorn.  Tyvärr har SEO blivit mer sofistikerad och konkurrenskraftig, vilket innebär att ingen enskild metod eller system kommer att fungera längre. Strukturen på din webbplats beror på de sökord du väljer att rikta in dig på och konkurrenskraften på de marknader där du kommer att göra affärer.

Följande punkter listar endast några av de villkor eller förutsättningar som nu är nödvändiga för att upprätthålla konkurrenskraften och eventuella chanser att få betydande positioner på sökmotorer.

  • Mängden du ändrar till det redaktionella innehållet på dina webbplatser övervakas nu mycket noggrant av sökmotorer, vilket säkerställer att endast de senaste webbplatserna visas i högsta ranking, ett villkor som vi kallar % av ändringarna.
  • Logiken dikterar att om du byter en webbplats ofta kommer den sannolikt också att växa i fysisk storlek. Sökmotorer är en informationsresurs och efter det gynnas stora webbplatser ofta framför små.
  • Även om de tidigare villkoren är viktiga, är det fortfarande akademiskt att spendera tid på dessa ändringar om sökmotorer inte kan läsa sidan på dina webbplatser, de måste göra det för att spåra och mäta resultaten av ditt arbete. Därför är det viktigt att den fysiska strukturen och optimeringen på plats görs korrekt genom att låta sökmotorer klassificera ditt innehåll.

Det finns en annan fördel med att optimera inträdet i sökmotorn i början av kampanjen; de kommer att kunna ge dig råd om nödvändig teknik, om det är en del av din strategi att förvärva de bästa sökmotorpositionerna. Optimisten kommer att förbli oberoende av dina hårdvaru- / mjukvaruleverantörer som ger dig värdefull feedback genom att se till att den teknik du har sålt verkligen är upp till uppgiften

För en optimist finns det inget mer frustrerande än att skicka en färdig webbplats och be honom att uppnå sökmotorpositioner, jag suckar ofta när jag tittar på ett nytt projekt bara för att upptäcka att dynamiska sidor är suboptisabla, och webbplatsen är så smart när det gäller sin teknik att sökmotorrobotar (teknik som läser, mäter och rapporterar tillbaka till sökmotorer) inte kan läsa eller klassificera webbplatsen!

Byggandet av webbplatsen skiljer sig inte från byggandet av huset, kunden kommer med idén, besöker sedan arkitekten och designen skapas, arkitekten vidarebefordrar sedan denna design till civilingenjören för att se till att det är osannolikt att det kommer att falla, slutligen överförs konstruktions- och designspecifikationerna till byggarna.  Tyvärr, i vår bransch, överförs design endast till konstruktionsingenjörer (optimerare) i slutet av projektet. Detta innebär att för det strukturella ljudet på din webbplats måste vi bifoga ful text och dramatiskt ändra strukturen så att den låter strukturell. Eftersom de flesta av våra förändringar påverkar navigering och branding, förnekar kunden vanligtvis dem. Det betyder att optimisten måste köra loppet för optimering med bara ett ben! Jag är säker på att din optimist kommer att göra sitt bästa för dig, men det är inte förvånande att resultaten i många fall inte räcker för ett betyg!

Det är förståeligt att många läsare av den här artikeln inte har för avsikt att avbryta sin dyra nya webbplats för en ny start, så vad kan du göra för att säkerställa att du inte fördelar din optimeringsbudget till optimister som vet att de måste hoppa över loppet, men är fortfarande redo att ta din budget! Du måste vara redo att rekonstruera din webbplats om det behövs, arbeta med din optimistor och introducera dem till webbdesigners och utvecklare som skapade ditt system, för närvarande är det tyvärr skadebegränsning, men i många fall kan små utvecklingsförändringar minska den negativa effekten och åtminstone låta din optimist halta, om inte leda loppet för optimering!

Det sista problemet du kommer att stöta på är hur man hittar en optimist som kan uppnå dessa nödvändiga förändringar, för det finns inte många av dem!

Det är viktigt att komma ihåg en punkt, det finns inget bra företag för att optimera sökmotorn , bara bra sökmotoroptimerare. Kom ihåg detta bara för att du hittade ditt optimeringsföretag i första hand på Google, det kvalificerar sig bara för att de inte bara har skicklighet utan också den tid det tar, ibland uppgår det till tusentals för att uppnå de högsta positionerna. Du måste undra om din budget stöder en sådan aktivitet. Och med dina beräkningar kan jag uppnå de resultat de säger att du kan? Ge varje marginell optimist oändlig tid och pengar och de kan uppnå bra positioner. En stor optimist kommer att förstå strategin och snabbt kunna uppnå resultat för dig, de kommer också att informera dig om hur du tar kontroll själv, det betyder inte att de måste ge bort sina dyrbara hemligheter. Sökmotorns förutsättningar ändras tillräckligt ofta för att säkerställa att du behåller dina valda optimerarkunskaper även om de har berättat för din personal hur man gör en del av åsnearbetet som behövs för att uppnå bra positioner!

Att se till att du får den bästa optimisten innebär att du först måste träffa en optimist och till och med ett optimeringsteam för att hantera ditt kontrakt, lyssna inte bara på säljaren. Alltför ofta träffar du en specialist och är sedan handflatan med 15 000 pund per år yngre.  Var noga med att begära fallstudier och kontrollera dem noggrant, erfarenhet på en viss marknad spelar ingen roll, SEO är SEO, bara nyckelord ändras.

Sökmotoroptimering håller snabbt på att bli en professionell bransch med det tar ofta upp till 12 månader för en junior att lära sig grunderna. Vi håller på att bli konstruktörer på Internet och i takt med att Google har vuxit från en tjänst till vad som nu anses vara en ekonomi är det viktigt att inte halka efter!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.